HologramShop          

Email   info@holoprint.com
Homepage   http://www.holoprint.com/
Phone   + 31 40 28 17 250
Fax   + 31 40 28 14 865

        

Welkom bij de hologramshop.

Voor uw gemak hebben wij het bestellen van een hologram opgedeeld in 4 gemakkelijke stappen.

Step 1 Kies het hologram uit dat u wilt bestellen door het vakje aan te vinken bij het gewenste hologram.
Step 2 Selecteer de extra optie die u bij het hologram geleverd wilt hebben zoals een lijst voor bescherming van het hologram of een spotje voor de juiste belichting van het hologram.
Step 3 Vul u personlijke gegevens in zodat wij kontakt met u op kunnen nemen. U e-mail adres word alleen gebruikt om kontakt met u op te nemen en word niet verstrekt aan derden.
Step 4 Selecteer de door u gewenste betalings mogelijkheid.

Hologrammen

* zijn echte drie dimensionale beelden, opgenomen op een vlak oppervlak;
* worden geproduceerd met behulp van geavanceerde lasers en uiterst nauwkeurige ontwikkel technieken;;
* geven echte diepte in het beeld, niet slechts van een enkel zichtpunt;

de geavanceerde laser technologie van vandaag samen met het verbeterde lichtgevoelige materiaal en zeer nauwkeurige ontwikkel technieken, resulteren in hologrammen die weinig lijken op de vroege mistige hologrammen die alleen in een donkere omgeving te bekijken waren.
De produktie van hologrammen is niet langer een wetenschappelijk experiment, maar is geworden tot een vakmanschap in kleine vooruitstrevende laboratoria. Dit leidt tot zowel het vastleggen van unieke en artistieke composities, als het produceren van grote aantallen reproducties van de originele opname.
Het holografische beeld is een resultaat van de reconstructie van een golffront dat identiek is aan de weerkaatsing van licht aan het oppervlak van het originele object. Dit betekend dat met een hologram het perspectief van het originele voorwerp zichtbaar is over een grote hoek (dynamisch perspectief) in tegenstelling tot het statisch perspectief (vanuit één gezichtspunt) van bijvoorbeeld stereofoto's en pseudo-stereo ansichtkaarten.

GA VERDER NAAR DE HOLOGRAM SHOP